+40 722 838 128

Ne gasiti 24/7

info@osisgroup.com.ro

Scrie-ne

TERRAZZO PE BAZĂ DE RĂȘINI EPOXIDICE & PE BAZĂ DE CIMENT

TERRAZZO PE BAZĂ DE CIMENT

Este un produs inovativ, în stil Venețian, oferit de firma noastră într-o largă paletă de culori și nuanțe. Terrazzo poate fi folosit în Spații Comerciale, Muzee, Stații de Metrou sau oriunde este necesară o Pardoseală rezistentă și cu un design deosebit. Amestecul special de agregate, ii conferă acesteia efecte vizuale impresionante și o rezistență imbatabilă.

TERRAZZO PE BAZĂ DE RĂȘINI EPOXIDICE

Este o Pardoseală Compozită, în stil Venețian și este oferită in orice nuanță cuprinsă în RAL, plecând de la clasica Marmură, Agregate Fine și până la Sitclă și Metal.

Cu Terrazzo pe Bază de Rășini Epoxidice, se pot crea combinații infinite și unice, cu ajutorul mixturilor speciale de Agregate și Rășini Epoxidice.

OSIS GROUP. SRL poate oferi cu ajutorul Inginerilor și Tehnicienilor noștri, instruiți și pregătiți profesional,cu experiență vastă pe Marile Șantiere de Infrastrutură ale Orientului Mijlociu, Clienților noștri TERRAZZO PE BAZĂ DE CIMENT & TERRAZZO PE BAZĂ DE RĂȘINI EPOXIDICE la cele mai înalte Standarde de Calitate și satisfacția finală a unei Pardoseli unice si deosebite.

Despre noi

Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu

Contact

Loc Sănduleni , DN 11, nr. 450, jud Bacău, România
info@osisgroup.com.ro
+40 722 838 128
envelope-omap-markerphonegoogle-plusenvelopemobile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram