+40 722 838 128

Ne gasiti 24/7

info@osisgroup.com.ro

Scrie-ne

ȘAPE PENTRU RECONDIȚIONARE

Șapele pentru Recondiționare sunt folosite la Repararea Pardoselilor degradate.

Șapa odată instalată asigură rezistența structurală de 30N/mm2 în mai puțin de 24 de ore. Grosimea minimă a acesteia este de 7mm. Pot fi rectificați pe zi până la 1000m2 iar rezultatul va fi o nouă Pardoseală durabilă și rezistentă.

După finalizare Șapa poate fi acoperită cu un Sistem de Vopsea Epoxidică într-o largă varietate de pigmenți. De asemenea, Șapa mai poate fi colorată direct, iar după această etapă este acoperită cu un Strat de Sigilare incolor pentru a masca eventualele diferențe de culoare față de Pardoseala veche.

Șapele pentru Recondiționare pot fi folosite pentru repararea Coridoarelor VNA degradate sau pentru orice tip de Pardoseală Industrială.

Despre noi

Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu

Contact

Loc Sănduleni , DN 11, nr. 450, jud Bacău, România
info@osisgroup.com.ro
+40 722 838 128
envelope-omap-markerphonegoogle-plusenvelopemobile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram