+40 722 838 128

Ne gasiti 24/7

info@osisgroup.com.ro

Scrie-ne

RECONDIȚIONARE ȘI RECTIFICARE

Recondiționarea și Rectificarea Coridoarelor VNA

Atunci când se dorește schimbarea destinației unui depozit, din Depozit cu distanțe mari între Rafturi într-unul de tip Coridor Îngust (VNA), iar Pardoseala nu îndeplinește Standardele de Planeitate necesare, este nevoie ca acesta să fie Rectificată cu un Utilaj Unic si Special:

  The Laser Grinder

Acesta este un Utilaj, complet automatizat și autonom, controlat de o Nivelă cu Laser, care Rectifică Coridoarele VNA  fără a întrerupe activitatea in Depozitul unde lucrează. Acesta poate acționa chiar dacă Rafturile sunt instalate sau nu, lasând după trecerea sa Pardoseala la fel de curată ca înainte de operare.

Utilajul este proiectat și dezvoltat în UK de către partenerii noștri  și este gata oricând să intervină pentru satisfacerea nevoilor de Pardoseli Superplane ale Clienților noștri.

Despre noi

Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu

Contact

Loc Sănduleni , DN 11, nr. 450, jud Bacău, România
info@osisgroup.com.ro
+40 722 838 128
envelope-omap-markerphonegoogle-plusenvelopemobile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram