+40 722 838 128

Ne gasiti 24/7

info@osisgroup.com.ro

Scrie-ne

PROIECTARE ȘI CONSULTANȚĂ

Proiectare

În cadrul firmei noastre avem Ingineri specializați, cu experință vastă în proiectarea Pardoselilor Industriale de Calitate Superioară, gata să asiste Clienții pentru aflarea soluțiilor potrivite pentru orice situație.

Propunerile Contractorilor, sunt verificate de către firma nostră, dacă acestea corespund Standardelor de Planeitate impuse de normele în vigoare. În cazul în care se constată diferențe, se oferă soluții potrivite de Proiectare și Instalare.

Consultanță și Rapoarte despre Starea Actuală a Pardoselilor

La Achiziția sau Închirierea unui Depozit sau a unui Spatiu Comercial, trebuie acordată atenție deosebită gradului de uzură și situția generală a Pardoselii. Începerea activității intr-un spațiu cu Pardoseala în stare precară, poate duce în timp la cheltuieli suplimentare de întreținere și reparație și, în cazul Închirierii, la costuri suplimentare în momentul predării spațiului.

Tocmai de aceea, suntem îndreptățiți să credem ca apelarea la Specialiștii noștri nu va fi o risipă de timp și bani!

Firma noastră, oferă Clientilor o părere  pertinentă și în cunoștință de cauză a stării generale a Pardoselii și soluții pentru rezolvare oricărei situații.

No ACF gallery field data found

Despre noi

Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu

Contact

Loc Sănduleni , DN 11, nr. 450, jud Bacău, România
info@osisgroup.com.ro
+40 722 838 128
envelope-omap-markerphonegoogle-plusenvelopemobile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram