+40 722 838 128

Ne gasiti 24/7

info@osisgroup.com.ro

Scrie-ne

PARDOSELI SUPERPLANE (VNA)

Pardoseli Superplane

Există un trend actual al Constructorilor de Pardoseli de a folosi cuvântul ,, Superplană” atunci când vorbesc de o Pardoseală. Dă bine la Marketing, dar nu reflectă realitatea, de cele mai multe ori.

  ,,Pardoseală Superplană” este un termen generic dat  Pardoselilor cu un înalt grad de Planeitate și în conformitate cu anumite Standardizări emise de Organizații Mondiale Agrementate în domeniu  (The Concret Society, ACI, EN, VDMA).  Aceste tipuri de Pardoseli sunt folosite in Depozite cu Densitate mare (Very Narow Aisle) unde Stivuitoarele rulează pe o cale bine definită, stabilită de o Linie sau o Șină de Ghidare. Înălțimea de lucru a acestora variază începând de la 8m, până la 13m sau mai mult.

Standarde de Planeitate

Standardele de Planeitate au fost dezvoltate prin metode inedite în SUA, Marea Britanie și Germania. În general, standardele SUA sunt asemănătoare cu cele ale Marii Britanii, ele fiind  cel mai des utilizate în întreaga lume. Pe de altă parte, standardele Germane fiind similare cu cele ale SUA şi UK, sunt folosite mai mult în Europa.

 

Firma noastră folosește încă de la început Standardele de Planeitate ale Marii Britanii, și avem ca referință ”Tehnical Report no. 34 the 4th Edition emis de prestigioasa instituție    ,,The Concrete Society” din Marea Britanie.

,,Pardoselile Superplane” pot fi construite doar prin metode speciale de Proiectare și Execuție.

Despre noi

Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu

Contact

Loc Sănduleni , DN 11, nr. 450, jud Bacău, România
info@osisgroup.com.ro
+40 722 838 128
envelope-omap-markerphonegoogle-plusenvelopemobile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram