+40 722 838 128

Ne gasiti 24/7

info@osisgroup.com.ro

Scrie-ne

LINIE DE GHIDARE

Linie de Ghidare pentru Coridoarele VNA sau AGV

Firma noastră oferă servicii complete de instalare a Liniilor de Ghidare necesare funcționării Stivuitoarelor care operează în Coridoarele Înguste (VNA).

Atunci când un proprietar de Depozit hotărăște instalarea unei Căi de Ghidare pentru Utilajele de Ridicat Mărfuri în interiorul Coridorului VNA, poate opta pentru o Șină de Ghidare instalată pe Rafturi, sau o Linie de Ghidare formată dintr-un cablu magnetic introdus în Pardoseală prin tăierea unui canal îngust cu o Mașină Specială.

Spre deosebire de Șina de Ghidare, Linia de Ghidare are numeroase avantaje:

  • Nu este instalată pe Rafturi
  • Riscurile de deteriorare sunt minime
  • Accesul facil sub Rafturi pentru curățire
  • Uzură scăzută a Utilajelor
  • Volum mai mare de Mărfuri care pot fi așezate pe Palet
  • Costuri scăzute cu întreținerea
  • Timp redus de instalare
  • Adaptabil la automatizare completă

Ce este Linia de Ghidare

Linia de Ghidare este un cablu introdus în Pardoseală și este conectat la un generator de frecvență care transmite in lungul Liniei un câmp magnetic. Campul magnetic este detectat de senzorii montați pe utilajul de ghidat care îl transformă în semnal direcțional, și controlează direct servodirecția Utilajului, menținîndu-l in centrul Coridorului Îngust, fără intervenția Operatorului. Astfel Utilajele de Ridicat Mărfuri se deplasează in lungul Coridoarelor VNA la viteză maximă.

Firma noastră furnizează Clientilor nostri serviciu de instalare a Liniei  de Ghidaj cu utilaje specializate și personal calificat.

Despre noi

Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu

Contact

Loc Sănduleni , DN 11, nr. 450, jud Bacău, România
info@osisgroup.com.ro
+40 722 838 128
envelope-omap-markerphonegoogle-plusenvelopemobile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram