+40 722 838 128

Ne gasiti 24/7

info@osisgroup.com.ro

Scrie-ne

Despre noi

Fiind fondată în 2016, Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu.

Încă de la început, Grupul nostru s-a axat și specializat pe construcția Pardoselilor Industriale din Beton, perfecţionându-ne continuu şi fără abateri de la scopul iniţial propus, în ciuda tentațiilor ,,avidei” Piețe a Construcțiilor din Orientul Mijlociu. Devotamentul, creativitatea și perseverența ne-au propulsat în topul ,,Paradoseliștilor” din Orient, drept pentru care, am început o colaborare strânsă cu două dintre cele mai prestigioase firme în Consultanţă, Proiectare și Rectificare a Pardoselilor din Europa, Asia, Australia și Noua Zeelandă, anume FACE Consultants și CoGri Group ME.

Dedicați în totalitate țelului de a deveni ,,Tot mai buni”, și cu experiența acumulată dea lungul timpului am hotărât să oferim Serviciile Noastre și pe Piața Construcțiilor de Pardoseli Industriale din România. Fie că este vorba de o Pardoseală Superplană: DM 1, DM 2, DM 3  (în conformitate cu TR 34 the 4th Edition) , o Pardoseală cu Trafic Liber: FM 1, FM 2, FM 3  (în conformitate cu TR 34 the 4th Edition)  , BETON DECORATIV  sau PLATFORME  EXTERIOARE EXTERIOARE   OSIS GROUP. SRL  vă poate oferi soluția optimă!

Serviciile noastre:

Consultanță pentru execuția Pardoselilor aflate în construcție sau finalizate

Analiza, Proiectarea și Instalarea Pardoselilor Superplane, Comerciale și Speciale

Recondiționarea și Rectificarea Pardoselilor  Superplane, Comerciale și Speciale existente

Verificarea și Testarea Planeității Pardoselilor  Superplane, Comerciale și Speciale existente

 

Zonele de acțiune:

  • Depozite și Centre de Distribuție
  • Fabrici și Ateliere
  • Hale Producție Alimentară și Industrială
  • Producție și Depozitare Produse Farmaceutice
  • Hangare Avioane
  • Muzee, Mall-uri, Centre de Coferințe și Expoziții
  • Săli de Sport și Stadioane

 

Metodologia și Experiența grupului nostru asigură și garantează rezultate optime pentru orice tip de  Pardoseală și oferă o paletă foarte largă de servicii pentru Proiectarea, Construcția și Întreținerea eficientă a acestora.

Despre noi

Osis Group. SRL este membră a grupului Osis Goup WLL înfiinţată în Qatar în 2009 (cu prezență pe piața Greciei încă din 1999) , având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu

Contact

Loc Sănduleni , DN 11, nr. 450, jud Bacău, România
info@osisgroup.com.ro
+40 722 838 128
envelope-omap-markerphonegoogle-plusenvelopemobile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram